Το Costas steak house στους Λιαπάδες με παρουσία από το 1974, ανακαινίστηκε και ακολουθώντας τις «επιταγές» της προοδευτικής κουζίνας, είναι ένα νέο στέκι για τους απανταχού meat lovers και όχι μόνο.
Το μενού έχει επιμεληθεί ο chef Πέτρος Αγάθος ο οποίος ξεκινώντας από Pastry Commis δίπλα στον γνωστό head chef του 34 Mayfair, Harvey Ayliffe, εξελίχθηκε σε Junior Sous Chef δουλεύοντας σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Λονδίνου.
Στο Costas Steak House θα βρείτε μπριζόλες στα κάρβουνα, πλούσια burgers και πιάτα με τοπικά προϊόντα που συλλέγονται απευθείας από τον κήπο.
Στο Costas Steakhouse έχουμε με περιφάνεια υιοθετήσει μια “από τον κήπο στο τραπέζι σας” πολιτική. Οι περισσότερες σαλάτες και τα λαχανικά μας έχουν καλλιεργηθεί από την ομάδα μας με βιολογικές μεθόδους χωρίς την χρήση χημικών.
Όλες οι μπριζόλες μας έχουν υποστεί ξηρή ωρίμανση για χρονικό διάστημα από 21 μέρες έως 2 μήνες διαλεγμένες με υπευθυνότητα από ζώα που τρέφονται με χόρτο σε μικρές τοπικές φάρμες.
Χρησιμοποιούμε δικούς μας σπόρους για να καλλιεργήσουμε τα δικά μας σπαρτά, με αποτέλεσμα να διατηρούμε την υψηλότερη ποιότητα στις σαλάτες και τα λαχανικά μας. Σε κάθε ευκαιρία η ομάδα μας μαζεύει επίσης άγρια λαχανικά.
Facebook
Twitter
Instagram
RSS