Προτάσεις

Σπύρος café bar restaurant

Σπύρος café bar restaurant

Το beach bar restaurant «Spyros» κλέβει την παράσταση στη παραλία του κοντογιαλού με την μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει στους επισκέπτες. Αμμουδιά, Θάλασσα και ήλιος στην καλύτερη τους εκδοχή.

Με θέα το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα και το Ιόνιο το Beach bar resaurant διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αισθητικής που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ένας χώρος ντυμένος με αύρα καλοκαιρινή, παράδεισος ηρεμίας και γευστικών απολαύσεων με υπέροχα μουσικά ακούσματα, μας προκαλούν για καλοκαιρινές αποδράσεις.
Μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πόλης αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους και δημοφιλέστερους προορισμούς για τους επισκέπτες της του νησιού αλλα και για τους Κερκυραίους χρόνια τώρα.
Από το πρωί με καφέ, το μεσημέρι με βουτιές στην θάλασσα και νόστιμο και γρήγορο φαγητό, μέχρι το βράδυ με ποτό ή κυρίως γεύμα σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο.
Οι καφέδες, οι παγωμένες μπύρες και τα ποτά, τα παγωτά και τα πολλά snacks καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων, μικρών και μεγάλων.
Γρήγορο σέρβις, μοναδική εμπειρία με VIP parking στη Παραλία του Κοντογιαλού το beach bar restaurant Σπύρος που έχει ξεκινήσει δυναμικά και θα συνεχίσει ακόμα καλύτερα..

Σπυρος beach bar restaurant | Κοντογιαλός | Τηλ: 2661 094641 |  Facebook


 

Προτάσεις

Περισσότερα από Προτάσεις

PROFI Τεχνικό Super Market

Βενετσιάνικο Πηγάδι

Τζάμια Μελίδης

Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας

Artikia

ΑνεμόμυλοςCopyright © 2015