Παραξενα

Tουαλέτες βουλωμένες με αληθινά 500ευρα

Tουαλέτες βουλωμένες με αληθινά 500ευρα

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στη Γενεύη και οι εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα. Ο λόγος, οι βουλωμένες τουαλέτες σε μια τράπεζα και τρία εστιατόρια με… 500ευρα.
Όπως προέκυψε, έριξαν στην αποχέτευση 100.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 500 και τώρα οι Αρχές ψάχνουν την προέλευση αυτών των χρημάτων.
«Δεν μας ενδιαφέρει και τόσο το κίνητρο όσο η προέλευση των χρημάτων», είπε χαρακτηριστικά ο Βενσάν Ντερούαν, εκπρόσωπος της εισαγγελίας, εξηγώντας ότι με βάση την ελβετική νομοθεσία, δεν θεωρείται αδίκημα ούτε να πετάει κανείς χρήματα ούτε να βουλώνει τουαλέτες.
Η εφημερίδα Tribune de Geneve, που αποκάλυψε πρώτη την ασυνήθιστη… κατάθεση, έγραψε ότι η πρώτη τουαλέτα που βούλωσε ήταν εκείνη του θησαυροφυλακίου της τράπεζας UBS, τον περασμένο Μάιο. Λίγες ημέρες αργότερα, τρία κοντινά μπιστρό διαπίστωσαν ότι οι αποχετεύσεις τους είχαν γεμίσει με χαρτονομίσματα, κομμένα πιθανότατα με ψαλίδι.
Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε ότι τα χαρτονομίσματα ήταν γνήσια.
Ο Ντερούαν είπε ότι δύο πρόσωπα συμφώνησαν να αποζημιώσουν τους εστιάτορες για τη ζημιά. «Ένας δικηγόρος, εκπρόσωπος εκείνων που πέταξαν τα χαρτονομίσματα, πέρασε και τους αποζημίωσε» για τα χρήματα που έδωσαν στους υδραυλικούς για την απόφραξη και οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων απέσυραν τη μήνυση που είχαν καταθέσει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα χρήματα ανήκουν σε δύο Ισπανίδες που τα είχαν καταθέσει σε μια θυρίδα της τράπεζας πριν από αρκετά χρόνια. Πέρα από το γεγονός ότι ανασύρθηκαν από τις τουαλέτες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουν οι Αρχές ότι πρόκειται για «βρόμικο» χρήμα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Παραξενα

Περισσότερα από Παραξενα

Αλογα με… μουστάκι!

Ένας παρκαδόρος για 25 ολόκληρα χρόνια κορόιδευε τους πάντες

Το πιο βρόμικο εστιατόριο του κόσμου είναι ελληνικό

Πενθούσε για 14 χρόνια για να τρώει τζάμπα

Γάτα παθαίνει κρίση πανικού στη θέα ποντικού

Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράνομου παρκαρίσματοςCopyright © 2015