Προτάσεις

Oxygen Plus

Oxygen Plus

To Oxygen Plus δραστηριοποιείται στο χώρο της ευεξίας και της ομορφίας εδώ και 16 χρόνια. Προσφέρει υπηρεσίες γυμναστικής, fitness, αισθητικής, αδυνατίσματος, κομμωτηρίου και spa, σε ένα κλασσικό κτήριο μέσα στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και πάνω στον εμπορικό ιστό της!
Όλα αυτά τα χρόνια παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανανεώνει συνεχώς τον εξοπλισμό του, φροντίζοντας για την εξειδίκευση του προσωπικού του σε διάφορους τομείς.
Το γυμναστήριο του Oxygen plus είναι ένας χώρος μόνο για γυναίκες. Ολα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να δείξουμε στις γυναίκες πως να γυμνάζονται σωστά, πως να φροντίζουν το σώμα τους και να το εκτιμούν, πως να το θαυμάζουν και να το αγαπούν. Μα πάνω απο ολα καταφέραμε τις γυναίκες να βάλουν την ασκηση στην καθημερινότητα τους και να αποκτήσουν ενα υγιέστερο σώμα αλλά και πνεύμα.

Το ινστιτούτο παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα στον τομέα του αδυνατίσματος (Cryolipolysis, Cavitation, RF κλπ), της αισθητικής περιποίησης προσώπου (Mesotherapy, RF, Microdermabrasion κλπ) και σώματος καθώς και στον τομέα της οριστικής αποτρίχωσης (Laser solution, Photolysis).
Tο κομμωτήριο του Oxygen Plus απευθύνεται σε κάθε μοντέρνα γυναίκα και άνδρα με άποψη και στυλ. Οι έμπειροι κομμωτές μας παρακολουθούν τις εξελίξεις στο χώρο, σας συμβουλεύουν, δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επίσης διαθέτει υπηρεσίες μανικούρ – πεντικούρ και spa άκρων, για να αποκτήσετε απαλά και περιποιημένα χέρια και πόδια.

Στοιχεία επιχείρησης:  OXYGEN PLUS| Σπύρου Αρβανιτάκη 7 | Τηλ 2661 020500 | Facebook  |Website

Προτάσεις

Περισσότερα από Προτάσεις

Artikia

PROFI Τεχνικό Super Market

Βενετσιάνικο Πηγάδι

Τζάμια Μελίδης

Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας

ΑνεμόμυλοςCopyright © 2015