Κινηματογράφος

Tρέιλερ για το Thor Ragnarok

Tρέιλερ για το Thor Ragnarok

Το Comic Con 2017, το πιο γνωστό φεστιβάλ για κομικόφιλους, κινηματογραφόφιλους, φαν των τηλεοπτικών σειρών και πάσης «φυλής» nerd, έκρυβε εφέτος πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και ανακοινώσεις.
Μια από αυτές ήταν η προβολή ενός νέου τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο τρίτο κεφάλαιο της κινηματογραφικής σειράς με πρωταγωνιστή τον θεό του κεραυνού Θορ, με τίτλο «Thor Ragnarok», σε σκηνοθεσία του Νεοζηλανδού Τάικα Γουατίτι . Η ταινία αυτή είναι παράλληλα και το επόμενο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και αναμένεται να στρώσει τον δρόμο για το «Avengers Infinity War», την ταινία όπου όλοι οι ήρωες των κόμικ της Marvel (ή μάλλον των ταινιών της) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν τον τιτάνα Thanos και να σώσουν τον γαλαξία.
Από το τρέιλερ του «Thor Ragnarok», είναι εμφανές ότι η ατμόσφαιρα της ταινίας αλλάζει και θυμίζει κάτι από Guardians of the Galaxy. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Κρις Χέμσγουορθ δήλωσε σχετικά ότι η επιλογή αυτή ήταν σκόπιμη, και μάλιστα τη στήριξε και ο ίδιος, καθώς θεωρεί ότι σε κάθε ταινία πρέπει να δοκιμάζει κανείς διαφορετικά πράγματα. «Η αλλαγή της εμφάνισης, η αλλαγή του ύφους, η αλλαγή των μαλλιών, η αλλαγή της μουσικής, η αλλαγή του κόσμου», όλα ήταν ένα είδος πειράματος, το οποίο χαρακτήρισε μάλιστα ένα από «τα πιο διασκεδαστικά» που έκανε ποτέ.
Κατά τα άλλα, την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο Hulk, ο οποίος μάχεται τόσο ενάντια όσο και στο πλευρό του θεού της Άσγκαρντ. Ο πράσινος γίγαντας μάλιστα εμφανίζεται να μιλά για πρώτη φορά, στην προσπάθειά του να την πει στον Θορ. Αξίζει να σημειωθεί τέλος και η εμφάνιση της Cate Blanchett στον ρόλο της Hela, θεάς της θανάτου και βασικής «κακιάς» της ταινίας. Η κερασφόρος Blanchett δείχνει να απολαμβάνει τη βουτιά στο κακό…

Η νέα αφίσα της ταινίας:

Κινηματογράφος

Περισσότερα από Κινηματογράφος

Η νέα Lara Croft είναι εδώ

H Wonder Woman είναι έτοιμη να πει το ‘ΝΑΙ’

Το μεγάλο μυστικό πίσω από τη Wonder Woman

Μια ταινία για την γενιά του Instagram και του Snapchat

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής του νέου James Bond

H νέα ταινία του Darren Aronofsky κέρδισε την προσοχή μαςCopyright © 2015