Μουσικα Νεα

Ο Bruce Springsteen πάει Μπρόντουεϊ

Ο Bruce Springsteen πάει Μπρόντουεϊ

Το «Αφεντικό» πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, στο θέατρο Γουόλτερ Κερ, το προσεχές φθινόπωρο με σόλο συναυλίες που θα διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες, όπως αποκάλυψε η «New York Post».

Σύμφωνα με άνθρωπο που εργάζεται στο θέατρο και ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα, ο Springsteen προσανατολίζεται στο να παίξει σε έναν μικρότερο χώρο ώστε να δοκιμάσει κάτι πιο οικείο. Παρότι δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμη τίποτα, οι εμφανίσεις του Springsteen αναμένεται να ξεκινήσουν τον προσεχή Νοέμβρη!

Bruce Springsteen’s 18th album is titled High Hopes.

Το θέατρο Γουόλτερ Κερ, στη Νέα Υόρκη, έχει χωρητικότητα μόλις 975 θέσεων  και είναι εκτός λειτουργίας από το τέλος των οι παραστάσεων του μιούζικαλ, Amelie τον Μάιο. Ο βραβευμένος με 20 βραβεία Grammy τραγουδιστής πρόκειται να λάνειαμβ τα έσοδα από τα εισιτήρια και το θέατρο τα κέρδη από τις πωλήσεις αλκοόλ.

Στον απόηχο της είδησης των επικείμενων εμφανίσεων του Springsteen, πολλά λέγονται και ακούγονται αναφορικά με τη δημιουργία κάποιου  μιούζικαλ, καθώς δεν είναι λίγοι οι παραγωγοί που έχουν προσεγγίσει τον Springsteen ώστε να διασκευάσουν τα απομνημονεύματά του «Born To Run».

Μουσικα Νεα

Περισσότερα από Μουσικα Νεα

Get Out Your Own Way

400.000 δολάρια για μια κιθάρα του Μπομπ Ντίλαν

Εκείνος 74 και εκείνη 22

Spice Girls Reloaded

Mία ώρα από το Ηρώδειο

Το ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ ΜάικλCopyright © 2015