Τεχνολογία

Η μεγαλύτερη τηλεόραση στον κόσμο

Η μεγαλύτερη τηλεόραση στον κόσμο

Αν μιλήσουμε με νούμερα, η οθόνη έχει διαγώνιο 6,65 μέτρα με διαστάσεις 6,14 x 2,57 μέτρα. Η μεγαλύτερη τηλεόραση 4K στον κόσμο μπορεί επίσης να καλύπτει την οθόνη της με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Αυστριακό brand ηλεκτρονικών ειδών «C Seed» κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση το 2012 και απέσπασε βραβείο Red Dot Design με τα καινοτόμα συστήματα υπαίθριας ψυχαγωγίας, συνεργάστηκε με την Porsche Design για την τηλεόραση εξωτερικού χώρου «C Seed 201» ενώ πιο πρόσφατα, συνεργάστηκε με την Γαλλική L-Acoustics για το ηχοσύστημα εξωτερικού χώρου «C Seed 125».

Τώρα όμως η εταιρεία στρέφει την προσοχή της σε εσωτερικούς χώρους, όπου έως τώρα η πλήρης κινηματογραφική διασκέδαση ήταν διαθέσιμη μόνο σε έναν ιδιωτικό κινηματογράφο μιας πολυτελούς έπαυλης.

Η «C Seed» αλλάζει αυτή την αντίληψη με την τεράστια 262  ιντσών – οθόνη η οποία διαθέτει ακόμα τεχνολογία Black LED για υψηλότερη αντίθεση, με εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια για μια πραγματικά δυναμική εικόνα και ένα φάσμα χρωμάτων πολύ πιο πέρα ​​από τις συμβατικές τηλεοράσεις, καθώς και μια εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα 800 NITS για την τέλεια εμπειρία προβολής ακόμη και σε συνθήκες φωτός της ημέρας.  Η μονάδα διαθέτει ενσωματωμένο 4K και έξι ενσωματωμένα ηχεία υψηλής ποιότητας για ήχο σε 7.1. ή 9.1 cinema surround συν ένα υφασμάτινο πολυτελές κάλυμμα που με το πάτημα ενός κουμπιού κρύβει την τηλεόραση σε περίπτωση που κάποιος θέλει να την κρύψει από το χώρο του.

Αλλά ποιος άραγε θέλει να κρύψει ένα ηλεκτρονικό διαμάντι;

Τεχνολογία

Περισσότερα από Τεχνολογία

Η θεωρία του Δαρβίνου στα ρομπότ

Οι γάτες στο σπίτι μειώνουν τον κίνδυνο άσθματος στα παιδιά

Πόσο ζυγίζει η ζωή

Tο πρώτο αυτοκίνητο που ‘αυτοθεραπεύεται’

Γιατί δε λιώνουν τα ιγκλού;

Μαέστρος…ρομπότ, διευθύνει ορχήστραCopyright © 2015