Μουσικα Νεα

Gazebo Reloaded

Gazebo Reloaded

Τέτοια εποχή πριν από 33 χρόνια ο πατέρας μου έφερε ένα δισκάκι σπίτι με τίτλο “Masterpiece-Gazebo”, το οποίο ο εξάχρονος Κωστάκης, όταν ο μπαμπάς έλειπε από το σπίτι πάλευε να το παίζει στο πικάπ ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Συνήθως αυτό οδηγούσε σε αλλαγή βελόνας και κλείδωμα της τραπεζαρίας. Τα χρόνια πέρασαν και οι δρόμοι μας με τον Gazebo διασταυρώθηκαν στην Πάτρα, στην Αθήνα, στη Ζάκυνθο, στη Σαντορίνη μέσα από ωραία πάρτυ που άφησαν φοβερές αναμνήσεις.

Οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν τα τελευταία χρόνια και με τον Δημήτρη Κοργιαλά, βλέπετε η μούρλια για τη δεκαετία του 80 ενώνει, όπως και οι ατελείωτες συζητήσεις για μουσική, μεταξύ τσίπουρου και ούζου με πορτοκαλάδα , πετονιάς, θάλασσας, Ρίου, Ναυπάκτου, Cure, Smiths και Depeche Mode.

Πριν από περίπου δυο χρόνια τσεκάρωντας το mail μου βρίσκω ένα τραγούδι του Κοργιαλά που λατρεύω με το πρώτο άκουσμα. Δυο χρόνια ατελείωτης γκρίνιας εκ μέρους μου και ο Κοργιαλάς δεν λέει να το κυκλοφορήσει.

Χαίρομαι που η γκρίνια μου εν μέρει έπιασε και 33 χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Masterpiece”, το κομμάτι επιτέλους κυκλοφορεί από τον Gazebo σε μουσική του Δημήτρη Κοργιαλά και στίχους του Gazebo με τίτλο “Blindness” και θα διατίθεται στα itunes εδώ.
Σε εποχές που τα μουσικά ραδιόφωνα στην πλειοψηφία τους δεν προτείνουν νέα μουσική, αλλά αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια, αυτό το τραγούδι το νιώθω σαν δικό μου, εύχομαι να σας αρέσει, να το παίξετε και να το αγαπήσετε όσο εμείς. Επίσης εύχομαι να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή και σε ελληνικό στίχο γιατί είναι κομματάρα

Μουσικα Νεα

Περισσότερα από Μουσικα Νεα

Το ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ

Πιγκουίνοι, δελφίνια, δεινόσαυροι… Τι άλλο;

Aυτό το video ΠΡΕΠΕΙ να το δεις!

Το νέο τραγούδι του Sam Smith σαρώνει

500.000 δολάρια στον 50 Cent

Mυστικά σε εξώφυλλα δίσκωνCopyright © 2015