Τεχνολογία

Τόσο θα κοστίζει το iPhone 8

Τόσο θα κοστίζει το iPhone 8

Τρία νέα κινητά αναμένεται να λανσάρει η Apple το Σεπτέμβριο και σύμφωνα με τη Goldman Sachs το iPhone 8 θα κοστίζει κοντά στα 1.000 δολάρια. Όπως σημειώνει η Goldman, η τιμή των $1,000 θα είναι μία συνέχεια της τρέχουσας τάσης τιμολογιακής πολιτικής της εταιρείας.
«Αναμένουμε ότι το iPhone 8 θα έχει μοντέλα των 128 GB και των 256 GB με τιμές $999 και $1099 αντίστοιχα», όπως επεσήμανε η GS σε note προς τους πελάτες της.
Αυτό τοποθετεί την τιμή του νέου smartphone της Apple $130 πιο ακριβό από το ακριβότερο τρέχον iPhone.


Όπως εκτιμά, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες οδηγούν σε αυτό το υψηλό επίπεδο τιμών, όπως η οθόνη OLED 5,8 ιντσών, καθώς και η νέα τεχνολογία στο εσωτερικό του τηλεφώνου που θα αυξήσει το κόστος κατασκευής του, όπως η 3D ανίχνευση, η καλύτερη και ταχύτερη μνήμη NAND / DRAM, η χωρητικότητα που θα ξεκινά από τα 128 GB, ο επεξεργαστής A11, η βιομετρική πιστοποίηση και η απουσία του home button (κεντρικό κουμπί).
Η Goldman Sachs επισημαίνει ότι οι καταναλωτές προτιμούν τα μεγαλύτερα, ακριβότερα μοντέλα iPhone σε σχέση με τις μικρότερες εναλλακτικές τους, καθώς οι πωλήσεις του iPhone 7 Plus αποτελούν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων iPhones.

Τεχνολογία

Περισσότερα από Τεχνολογία

Πώς τα μεγάλα smartphones κατατρόπωσαν τα τάμπλετ

Ρομπότ επινοούν δική τους γλώσσα

Ποια πόλη του κόσμου απαγόρευσε τα selfie sticks

Πάνω από το 1/4 του παγκόσμιου πληθυσμού είναι πλέον χρήστες στο Facebook

Η επιστροφή της θρυλικής Atari

Ραδιόφωνο που παίζει με… ιδρώταCopyright © 2015