Μουσικα Νεα

Η Jazz του Iggy Pop

Η Jazz του Iggy Pop

Ο punk rock θρύλος Iggy Pop, κλείνοντας τα 70ά γενέθλιά του, ανακοίνωσε ότι έλαβε μέρος σε έναν δίσκο πειραματικής τζαζ ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα ενώ συνεργάστηκε και στη σύνθεση του σάουντρακ μιας γαλλικής ταινίας!

«Ένιωσα μάλλον κατάπληκτος που άκουσα σε ποιο βαθμό η φωνή μου ήταν αδύναμη σε κάποιες στιγμές, αλλά είπα μέσα μου `είναι καλή έτσι`». Τάδε έφη στο περιοδικό Rolling Stone, ο τεράστιος Iggy Pop, oοποίος τραγουδά τρία τραγούδια στον επερχόμενο δίσκο του αμερικανού συνθέτη Τζέιμι Σαφτ, «Loneliness Road», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου.

Η αμεσότητα της τζαζ, εκθέτει σύμφωνα με τον ίδιο, τη βραχνή φωνή του αλλά και τα όποια ελαττώματα της, χωρίς υπερβολές και περιθώρια να κρυφτεί λόγω του ότι δεν υπάρχουν εντυπωσιακά εφέ!

Από την άλλη για τον Σαφτ, ο αυτοσχεδιασμός πάνω στην εντυπωσιακή φωνή του Iggy, ήταν κάτι που τον ενδιέφερε περισσότερο από το να παρά να μείνει πιστός σε μια παρτιτούρα.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Iggyαποκάλυψε το ότι δουλεύει πάνω στους στίχους του σάουντρακ μιας γαλλικής ταινίας, της οποίας ωστόσο τον τίτλο δεν ανέφερε. «Μου αρέσει αυτό. Δεν το συνέθεσα εγώ αλλά σκέφτομαι να το τραγουδήσω, μεταφέροντας έτσι τα συναισθήματα», είπε σχετικά.

Μουσικα Νεα

Περισσότερα από Μουσικα Νεα

Το ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ

Πιγκουίνοι, δελφίνια, δεινόσαυροι… Τι άλλο;

Aυτό το video ΠΡΕΠΕΙ να το δεις!

Το νέο τραγούδι του Sam Smith σαρώνει

500.000 δολάρια στον 50 Cent

Mυστικά σε εξώφυλλα δίσκωνCopyright © 2015