Μουσικα Νεα

Radiohead Reloaded

Radiohead Reloaded

Αν στα mid 90’sήσουν στην εφηβεία τότε είναι βέβαιο ότι σε έχει στιγματίσει κι έχει ντύσει ηχητικά τις καλύτερές σου στιγμές. Αν πάλι είσαι έφηβος στις μέρες μας, τότε είναι η ώρα να αρχίσεις να μαθαίνεις!

“ΟΚ ΝΟΤ ΟΚ” είναι ο τίτλος που επέλεξαν οι Radiohead σε συνεργασία με την XL Recordings για την επετειακή επανακυκλοφορία του“OK COMPUTER”.

O τρίτος και ο διασημότερος δίσκος που ηχογράφησε ποτέ το συγκρότημα απ’ την Οξφόρδη κυκλοφόρησε στις 21 Μαΐου 1997 από την δισκογραφική εταιρεία Parlophone. Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε το ίδιο το συγκρότημα σε συνεργασία με τον Nigel Godrich. Η ηχογράφησή του διήρκεσε από τον Ιούλιο του 1996 μέχρι το Μάρτιο του 1997 και πραγματοποιήθηκε στο Όξφορντσάιρ και στο Μπαθ.

Το άλμπουμ  ήταν υποψήφιο για το βραβείο Γκράμι καλύτερου άλμπουμ και καλύτερου άλμπουμ στην κατηγορία της εναλλακτικής μουσικής σκηνής, αποσπώντας τελικά το δεύτερο.

Η νέα συσκευασία της κυκλοφορίας περιλαμβάνει 8 ακυκλοφόρητα και B-Sides όπως : “I Promise,” “Lift,” “Man Of War” καθώς φυσικά και φρέσκο remaster του original υλικού του “OK COMPUTER”.

Το “ΟΚ ΝΟΤ ΟΚ” θα προσθέσει για τους φανς του γκρουπ και τους συλλέκτες μια σπέσιαλ έκδοση σε ένα “μαύρο κουτί” με πειραγμένο εξώφυλλο και 3 δίσκους βινυλίου συνοδευόμενους από ένα βιβλίο με πάνω από 30 artworks, (τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν  ξανά εκδοθεί) 104 σελίδες από το προσωπικό ημερολόγιο του Thome Yorke, όλους τους στοίχους που ακούγονται στο δίσκο, σκίτσα  48 σελίδων από τους “Donwood and Tchock’s(Aka Thome Yorke)” και ένα mixtape “90αρας” κασέτας με επιλογές της μπάντας από επιρροές και ηχογραφήσεις αρχείου .

Μουσικα Νεα

Περισσότερα από Μουσικα Νεα

Get Out Your Own Way

400.000 δολάρια για μια κιθάρα του Μπομπ Ντίλαν

Εκείνος 74 και εκείνη 22

Spice Girls Reloaded

Mία ώρα από το Ηρώδειο

Το ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ ΜάικλCopyright © 2015