Συναυλίες

«Μαρία Φαραντούρη» Δημοτικό Θέατρο |16.05

«Μαρία Φαραντούρη» Δημοτικό Θέατρο |16.05

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την σπουδαία ερµηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη.

Όνομα ιστορικό, πρόσωπο που ταυτίζεται όσο λίγα µε την νεότερη ιστορία της Ελλάδας, ερμηνεύτρια που η φωνή της διαχρονικά ακούγεται στις μεγαλύτερες µουσικές σκηνές του κόσµου, θα έχουµε την χαρά και την τιµή να δούµε από κοντά στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας την Τρίτη 16 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ.

Η φιλαρµονική «Οµόνοια» Γαστουρίου δε χρειάζεται συστάσεις πλέον, αφού η πορεία της είναι τόσο επιτυχημένη που αφενός οι συνεργασίες της µε σπουδαίους ‘Ελληνες ερµηνευτές δεν αποτελούν πια είδηση, αφετέρου οι εµφανίσεις της εκτός Κέρκυρας είναι πλέον καθιερωµένες και συνοδεύονται από σπουδές κριτικές και πολυπληθές κοινό εντός και εκτός Ελλάδος .

Η σύμπραξη της μεικτής χορωδίας Αχαράβης ´Νικόλαος Πουλιάσης´ κάθε άλλο παρά ως έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού τα τελευταία χρόνια αποτελεί το Alterego της φιλαρµονικής µε κορυφαία τους συνεργασία τις έξι παραστάσεις που έκαναν από κοινού µε την Μαρινέλλα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα την περσινή χρονιά.

H συνηθισµένη συµµετοχή έκπληξη στις εκδηλώσεις αυτές, ακούει αυτή τη φορά στο όνομα της Κερκυραίας υψιφώνου ΄Ελλης Καρύδη, με ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού. Ο αρχιμουσικός της φιλαρµονικής Σπύρος Ράλλης, η τεράστια εµπειρία του οποίου δίπλα στη πληθώρα ερµηνευτών που έχει διευθύνει είναι κάτι παραπάνω από ορατή, και η µαέστρος της χορωδίας Αγάθη Κοσκινά έχουν βρει την µεταξύ τους την απαραίτητη χηµεία που απαιτούν οι καλλιτεχνικές συνεργασίες -πρόκληση αυτού του μεγέθους, και υπό τη διεύθυνση του πρώτου είμαστε βέβαιοι ότι θα εντυπωσιαστούμε ξανά με το τελικό αποτέλεσμα.

Θα συμμετάσχει επίσης η μεικτή χορωδία Καναλίων «Γεράσιµος Λαβράνος» καθώς και οι παιδικές χορωδίες της Αχαράβης και των Καναλίων, στις συνηθισμένες πλέον πολυπληθείς παραστάσεις αυτού του είδους.

Για ακόμα μια φορά ο χαρακτήρας της συναυλίας θα είναι κοινωφελής αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ιατρείου Κέρκυρας.

Γενική Είσοδος: 16€ 

Συναυλίες

Περισσότερα από Συναυλίες

«Πέτρος Μάλαμας» ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ |24.11

7ο Φεστιβάλ Ένωσης Χορωδιών Κέρκυρας |24-27.11

2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων |24-26.11

«Ας θυμθούμε τα παλιά» Δημοτικό Θεάτρο |12.11

«Blaine L. Reininger» ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ |10.11

«7 Mile Limit live» Caldera |04.11Copyright © 2015