Προτάσεις

Royal Baths Mon Repos

Royal Baths Mon Repos

Μια από τις πιο δημοφιλείς και σίγουρα η πιο κοντινή παραλίες της πόλης είναι το Μον Ρεπό, χρόνια τώρα.
Καθώς απολαμβάνετε το μπάνιο ή την ηλιοθεραπεία σας, μπορείτε να δροσιστείτε με έναν καφέ ή ένα αναψυκτικό στην ξαπλώστρα.

Γευτείτε το ποτό ή το κοκτέιλ σας στο μπαρ του Royal Baths, με κοσμοπολίτικο βασιλικό αέρα.
Απολαύστε απλά ένα σνάκ δίπλα στη θάλασσα ή πιο γκουρμέ επιλογές απο την κουζίνα μας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Αυτή η μικρή, γεμάτη ιστορια και αναμνήσεις παραλία με φόντο το απέραντο γαλάζιο, αποτελεί το σημείο συνάντησης του καλοκαιριού για δεκαετίες.

Η τοποθεσία, το τέλειο ηλιοβασίλεμα, καθώς και η ιστορία του, κάνουν το Μον Ρεπό μοναδικό.

 

Το λευκό και το χρώμα του φυσικού ξύλου κυριαρχούν
Μια αισθητική συμφωνία με τους υπόλοιπους φυσικούς χρωματισμούς του περιβάλλοντος, όπως το μπλε της θάλασσας και το πράσινο της βλάστησης.

Κρατήστε μόνο το καλύτερο
Σας δίνεται πλέον η δυνατότητα προκράτησης της ξαπλώστρας σας, γρήγορα, άμεσα και σε πραγματικό χρόνο, ώστε να απολαμβάνετε την παραλία από το σημείο που εσείς θέλετε!

Ιδανικός χώρος για Επαγγελματίες
Ένας χώρος ιδιαίτερος, μια σύλληψη μοναδική για την Ελλάδα και την Κερκυρα, η εκδήλωσή σας θα έχει απόλυτη επιτυχία.

Αρμονία και προσιτή πολυτέλεια
Yπηρεσίες προσαρμοσμένες στο να ικανοποιήσουν την κάθε επιμέρους επιθυμία των επισκεπτών, χαρίζουν αξέχαστες στιγμές σε ενα περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας μέσα σε ενα καταπράσινο τοπίο, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονιου.

Μια ματιά
Σαν έργα τέχνης, κρυμμένα στη φύση, οι κομψά διακοσμημένοι και πλήρως ανακαινισμένοι και εξοπλισμένοι χώροι προσκαλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν τη ζεστασιά και τη φιλοξενία αποτυπώνοντας στο μυαλό εικόνες ανεξίτηλες.

Στοιχεία επιχείρησης: ROYAL BATHS MON REPOS | Θεοτόκη Εμμανουήλ Κέρκυρα | Τηλ: 694 887 9055 | Facebook | Website | Instagram

 

Προτάσεις

Περισσότερα από Προτάσεις

PROFI Τεχνικό Super Market

Βενετσιάνικο Πηγάδι

Τζάμια Μελίδης

Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας

Artikia

ΑνεμόμυλοςCopyright © 2015