Διαγωνισμοί

Open Regatta Fiesta 2017

Open Regatta Fiesta 2017

Ο KIISFM 95.8 και το LibrodOro.gr σε συνεργασία με το Open Regatta Fiesta  σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε ένα εισιτήριο (ένα άτομο) αξίας 230€ κάνοντας απλά LIKE στην σελίδα του KIISFM 95.8 στο Facebook και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Μαΐου. Ο νικητής από την κλήρωση που θα ακολουθήσει  (29/05/2017) (μέσω της ιστοσελίδας www.random.org) θα ενημερωθεί μέσω e-mail η τηλεφώνου.

Τέσσερις ημέρες, επτά από τους ομορφότερους προορισμούς του Ιονίου. Το Open Regatta Fiesta αποτελεί την απόλυτη γιορτή της ιστιοπλοΐας. Αφήστε τον skipper να σας οδηγήσει με ασφάλεια στις πιο όμορφες παραλίες του Ιονίου.

Το Open Regatta Fiesta, ξεκινά και εφέτος τη ρότα του το Σάββατο 03 Ιουνίου, με στόχο να αποτελέσει την εναρκτήρια φιέστα του καλοκαιριού: εξειδικευμένοι γνώστες της ιστιοπλοΐας και λάτρεις της θάλασσας, προσκαλούν όλους όσοι θέλουν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των διακοπών εν πλω στα ωραιότερα ιστιοπλοϊκά σκάφη της αγοράς, την επαφή με τις πιο όμορφες θάλασσες και την ανεξερεύνητη φύση, την ανακάλυψη νέων σημείων στον χάρτη της απόλαυσης.

Παρέες των έξι έως δέκα ατόμων έχουν τη δυνατότητα να ναυλώσουν το δικό τους σκάφος, ενώ εκείνοι που θα συμμετάσχουν μόνοι θα γνωρίσουν τους καινούριους τους φίλους εν πλω! Τις μέρες ταξιδεύουν όλα τα σκάφη  μαζί, ενώ το βράδυ γινόμαστε μια παρέα στα σημεία όπου διανυκτερεύουμε. Εκεί σας περιμένουν εκπλήξεις!

Με αφετηρία τη Λευκάδα, ανακαλύπτουμε τον Σκορπιό, το Μεγανήσι, το Φισκάρδο, την Ιθάκη, την Άτοκο, τον Καστό, και τον Κάλαμο. Οι στάσεις και οι διανυκτερεύσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις προμήθειές τους, να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους και να γευματίσουν στα πιο όμορφα μέρη του Ιονίου.

Come Sail With us! Ελάτε να ζήσετε, την καλύτερη καλοκαιρινή ανάμνησή σας.

*το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για λόγους ανωτέρας βίας.

Δηλώστε συμμετοχή

Διαγωνισμοί

Περισσότερα από Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός: Εισιτήρια Κέρκυρα Ολυμπιακός

Κερδίστε δυο μονές προσκλήσεις

Διαγωνισμός για 2 βιβλία

Κερδίστε δυο μονές προσκλήσεις

Κερδίστε δυο μονές προσκλήσεις

Διαγωνισμός ΤΣΙΛΙΧΟΥΡΔΗΣCopyright © 2015