Προτάσεις

Karma Finger Food-Bar

Karma Finger Food-Bar

Καλοκαιρινό σκηνικό και διάθεση με χαλαρή μουσικη . Κάπως έτσι μπορεί κάποιος να περιγράψει το »Karma Finger Food-Bar» στην παραλία του μαραθία στην Νότια Κέρκυρα.

Το σκηνικό, ένα από τα ωραιότερα νησιά του κόσμου, η Κέρκυρα, σε μια παραλία του νότου, με καταγάλανα νερά και υπέροχη αμμουδιά, τον Μαραθία , εκεί βρίσκεται το »Karma Finger Food-Bar» και  συγκαταλέγεται σίγουρα στα ¨10 μέρη που πρέπει να επισκεφθείς στην Κέρκυρα¨.

Προικισμένο με όλα τα δώρα της φύσης, σε ένα υπέροχο τοπίο, πάνω στην θάλασσα, προστατευμένο από τον αέρα, ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε με μοναδική αισθητική για να προσφέρει στους πελάτες του στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και διασκέδασης στις ξαπλώστρες του ή στο lounge επίπεδο.

Το »Karma Finger Food-Bar» με την επιβλητική μορφή του, τη minimal διακόσμηση και τις λαχταριστές γεύσεις σάς περιμένει από το πρωί για βουτιές και καφέ μέχρι το βράδυ για κοκτέιλ και καλοκαιρινή διασκέδαση.

Eίναι από τα κορυφαία μέρη, για να διοργανώσετε ένα πριβέ πάρτι δίπλα στη θάλασσα. Τo μόνο σίγουρο είναι πως αυτά τα ξεχωριστά πάρτυ έχουν μείνει αξέχαστα σε αυτούς που είχαν την τύχη να τα ζήσουν και να επιλέξουν το ‘‘Karma Finger Food-Bar» για να τα διοργανώσουν.

Τηλ 698 599 2570 / Facebook


 

Προτάσεις

Περισσότερα από Προτάσεις

PROFI Τεχνικό Super Market

Βενετσιάνικο Πηγάδι

Τζάμια Μελίδης

Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας

Artikia

ΑνεμόμυλοςCopyright © 2015