Ποτό Φαγητό

6 Xρόνια Στάζει μέλι |22.09

6 Xρόνια Στάζει μέλι |22.09

Το  Στάζει μέλι κλείνει έξι χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με τους φίλους του σε ένα δυνατό live με τους 7 Mile Limit να δίνουν το ρυθμό με jazz – swing μελωδίες ενώ οι Botanist θα ετοιμάζουν τα υπέροχα cocktails τους.

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

 

Το “Στάζει μέλι” σέρβιρε τους πρώτους του λουκουμάδες πριν από έξι χρόνια και γέμισε μυρωδιές μια από τις ομορφότερες πλατείες και γειτονιές της Κέρκυρας, στη γωνία που η οδός Γκύλφορδ συναντά την πλατεία Δημαρχείου.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση “όλο μέλι” με τους ντόπιους, τους επισκέπτες, τους φοιτητές αλλά και τους τουρίστες που έσπευσαν να δοκιμάσουν τις γλυκές μας λιχουδιές.
Λίγο αργότερα προστέθηκαν οι αλμυροί λουκουμάδες, που αγαπήθηκαν εξίσου με τις γλυκές γεύσεις. Πέρυσι δοκιμάσαμε για πρώτη φορά τις προτάσεις πρωινού, με ντόπια παραδοσιακά προϊόντα. Η ανταπόκριση του κόσμου μας οδήγησε στην καθιέρωσή τους στον κατάλογό μας. Φέτος προστέθηκε ένα νέος χώρος που θα δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους φίλους μας να απολαύσουν τα προϊόντα μας – κοντά μας – ακόμη και αν ο καιρός δεν το επιτρέπει!
Μπαίνοντας στον έβδομο χρόνο λειτουργίας, το “Στάζει μέλι” ενδυναμώνει την ψηφιακή του παρουσία εγκαινιάζοντας την ιστοσελίδα του στη διεύθυνση www.stazeimeli.gr . Εκεί θα βρείτε ό,τι έχει σχέση με εμάς! Σύντομα, με την προσθήκη νέων λειτουργιών, η γευστική σας απόλαυση θα έρθει πιο κοντά, απλά με μερικά clicks!!!

 

7 Mile Limit
Δήμητρα Κοντού – Vocals
Δημήτρης Πορφύρης – Keyboards
Βαγγέλης Γκλαβίνας – Double Bass
Ανδρέας Αλαμάνος – Drums
Παύλος Κοντός – Clarinet / Saxophone
Λευτέρης Ατσοπάρδης – Trumpet
Νίκος Καίσαρης – Trombone

t

 

Ποτό Φαγητό

Περισσότερα από Ποτό Φαγητό

«Deep Sounds» Ma Cocotte |22.10

«Josephine Sundays» Josephine |22.10

«Oldies But Goldies» BOITE |22.10

«Lazy Sundays» Zen |22.10

«ALaLuM The Party» The Bar |22.10

«Sundays are for sushi» Marakanda |22.10Copyright © 2015