Προτάσεις

Εστιατόριο Ιστιοπλοϊκος

Εστιατόριο Ιστιοπλοϊκος

Το εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου βρίσκεται μέσα στο παλαιό φρούριο στην Κέρκυρα στο κέντρο της πόλης. Το παλαιό φρούριο δημιουργήθηκε από τους Eνετούς πάνω στα βυζαντινά κτίσματα της Μεσαιωνικής Πόλης.

Στη βόρεια πλευρά του Φρουρίου ενας παλιός λιθόστρωτος δρόμος σας οδηγεί στο λιμάνι της μεσαιωνικής πόλης Μανδράκι το οποίο χρονολογείται ως το πρώτο λιμάνι της Κέρκυρας. Εκεί το εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, σε μια πραγματικά ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στην θάλασσα, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την γεύση με την ιστορία, σε ένα περιβάλλον που δύσκολα θα σας αφήσει ασυγκίνητους….

Το εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της Κέρκυρας βρίσκεται μέσα στο παλαιό φρούριο και λειτουργεί από το 2004. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καθιερωθεί ψηλά στις προτιμήσεις όχι μόνο των κερκυραίων αλλά και των επισκεπτών του νησιού.

Μεσογειακά και Ελληνικά πιάτα, θαλασσινά και φρέσκο ψάρι σε συνδυασμό με μια εκπληκτική τοποθεσία, αποτελεί αναμφισβήτητα μια εξαιρετική πρόταση για φαγητό.

Η ηρεμία της θάλασσας η ιστορικότητα του χώρου, και η θέα της παλιάς πόλης έρχεται να ταιριάξει με μια άνετη και φιλική εξυπηρέτηση. Η τραπεζαρία διακοσμημένη με λεπτότητα σε ένα περιβάλλον θαλασσινό και συνάμα κοσμοπολίτικο. Το εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου προσφέρει μοναδικές στιγμές σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Τα κλασικά συναντούν δημιουργικά πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή και την ελληνική κουζίνα φτιαγμένα από φρέσκα εκλεκτά υλικά. Πιάτα αρμονικά, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του χώρου με ένα μενού γεμάτο γεύσεις που σίγουρα θα θέλετε να ξαναδοκιμάσετε.

Κάβα

Η λίστα κρασιών ενημερώνεται κάθε χρονιά με τα καλύτερα κρασιά του ελληνικού χώρου, κρατώντας βέβαια και κάποιες παλιές σταθερές αξίες.
Στο διεθνή αμπελώνα η επιλογή γίνεται πιο αυστηρή, με τα κρασιά στις καλύτερες τους χρονιές, περιοχές και παραγωγούς που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης
Οι λάτρεις της μπύρας σίγουρα δεν θα μείνουν παραπονεμένοι έχοντας να διαλέξουν ανάμεσα σε 30 διαφορετικές ετικέτες

Στοιχεία επιχείρησης: Εστιατόριο Ιστιοπλοϊκος | Παλαιό φρούριο| Τηλ 26610 38763| Facebook | Website

 

Προτάσεις

Περισσότερα από Προτάσεις

Artikia

PROFI Τεχνικό Super Market

Βενετσιάνικο Πηγάδι

Τζάμια Μελίδης

Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας

ΑνεμόμυλοςCopyright © 2015