Προτάσεις

Τζάμια Μελίδης

Τζάμια Μελίδης

Με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα, μπορεί να πραγματοποιήσει όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές με ταχύτητα, συνέποια και υπευθυνότητα. Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνικές και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, για να παραμένει ο στόχος μας πάντα εφικτός : Η κορυφαία ποιότητα του προϊόντος που παράγουμε, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Το εξειδικευμένο, άρτια εκπαιδευμένο και με πολύχρονη εμπειρία στις τοποθετήσεις τεχνικό δυναμικό μας, με την ικανότητά του να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις υψηλότερες απαιτήσεις κάθε αρχιτεκτονικής εφαρμογής, αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την εταιρία μας.
Απο το 2007 έγινε η πρώτη εταιρία στην Κέρκυρα, και απο τις πρώτες στην Ελλάδα που κατασκευάζει πιστοποιημένους με CE (en-1279) μονωτικούς υαλοπίνακες. Με την ολοκαινούρια και σύγχρονη μονάδα παραγωγής μονωτικών διπλών υαλοπινάκων, και σε συνδιασμό με κορυφαίας ποιότητας Ευρωπαϊκούς υαλοπίνακες αποκλειστικής εισαγωγής, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 1400μ2 μπορείτε να προμηθευτείτε όλων των ειδών τους υαλοπίνακες όπως Καθρέπτες, Κρύσταλλα Ασφαλείας, Εξοικονόμισης ενέργειας, Υαλοπίνακες Επενδύσεων, Διακοσμητικά κρύσταλλα και γενικότερα όλα όσα αφορούν το γυαλί.

Με εμπειρία πολλών χρόνων στις τοποθετήσεις υαλοπινάκων, είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε να καλύψουμε όλων των ειδών τις απαιτήσεις. Απο γυάλινες πόρτες και βιτρίνες, μέχρι φυσαρμόνικες και ντουζιέρες, και οτιδήποτε άλλο απαιτεί η σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Μόνο εμείς μπορούμε να δώσουμε ποιοτικές, υπεύθυνες και σωστές λύσεις σε όλες σας τις απαιτήσεις, και πάντα στις καλύτερες τιμές.

 

Στοιχεία επιχείρησης:  Τζάμια Μελίδης| Εθν. Οδος Κέρκυρας Παλαιοκαστρίτσας | Τηλ: 26610 37544 www.melidisglass.gr | και στο facebook

 

 

 

Προτάσεις

Περισσότερα από Προτάσεις

PROFI Τεχνικό Super Market

Βενετσιάνικο Πηγάδι

Αστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας

Artikia

Ανεμόμυλος

Oxygen PlusCopyright © 2015