χωροι εκδηλωσεων

Πολύτεχνο

Πολύτεχνο

Το ΠΟΛΥΤΕΧΝO δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει ένα κέντρο συνάντησης, στην Παλιά Πόλη της Κερκύρας, προορισμένο να φιλοξενήσει την σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία στις διάφορες εκφάνσεις της μέσα από παραστάσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, προβολές.
Η πολιτιστική του δραστηριότητα έχει σαν γνώμονα την ανάπτυξη διαδραστικών σχέσεων μεταξύ ανεξάρτητων δημιουργών, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και πολιτιστικών κινήσεων. Βασική επιδίωξή μας είναι να προβάλλουμε σύγχρονές καλλιτεχνικές τάσεις και νέα μέσα, παρέχοντας μια πλατφόρμα έκφρασης σε νέους αλλά και ήδη αναγνωρισμένους δημιουργούς.
Το ΠΟΛΥΤΕΧΝO στεγάζεται σε ένα ιδιαίτερο βιοτεχνικό κτίριο το οποίο και αποκαταστάθηκε πλήρως για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του, διατηρώντας την ονομασία του θεάτρου που λειτουργούσε εκεί τα τελευταία χρόνια. Περιλαμβάνει έναν πολυμορφικό χώρο με υποδομή να φιλοξενήσει ποικίλα πολιτιστικά γεγονότα καθώς και café, ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με βιβλιοθήκη προσανατολισμένη σε καλλιτεχνικά έντυπα και περιοδικά.

Σχολεμβούργου 39, Τένεδος (είσοδος Νέου Φρουρίου)

Τηλ: 2661 027794
facebook-button-oval

 

 

χωροι εκδηλωσεων

Περισσότερα από χωροι εκδηλωσεων

Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας

Κερκυραϊκή Πινακοθήκη

Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας

Μουσείο Ασιατικής Τέχνης

ΟΡΦΕΑΣ Κινηματοθέατρο

ΕΠΤΑ Τεχνών ΤόποςCopyright © 2015